Tjänster

Slipning med valfri behandling

Fördelar att anlita oss

Utseende

Vi slipar och behandlar alla typer av parkett- och trägolv.
Vi använder oss av de senaste och mest moderna maskinerna som suger i sig dammet medan den slipar.  En bonus är att ni slipper den lukt som kan bli efter golvslipning.
Vi har rätt utrustning.
Vi har kunskapen.
Vi har erfarenheten som behövs för att just ditt golv ska bli så bra som möjligt!

Reparation

Vilken stil och utseende vill du ha på ditt golv?
Traditionellt och slitstarkt med lackbehandling i olika glansgrad från matt till högblankt eller framhäva golvets djupa lyster med en olja eller hårdvaxolja.
Varför inte ändra utseendet helt med en pigmentering av golvet. Vi kan visa olika behandlingar på olika typer av trägolv i vårt SHOWROOM. Genom vår expertis kan vi förändra och förnya ditt trägolv till ditt drömgolv! Möjligheterna är nästan obegränsade.


Är golvet trasigt går de flesta golv att laga och reparera.
De trasiga eller missfärgade bitarna tas bort och nya slitytor limmas fast. Ibland går det inte att reparera eller slipa ett visst golv och då får man lägga ett nytt.
Givetvis har vi med vår branchvana kompetensen att lägga ert nya golv, oavsett om det är trägolv, lamellparkett eller laminatgolv. 

Få hjälp med måleri


Att tapetsera eller måla om är ett enkelt sätt att fräscha upp hemmet. Här hittar du professionella målare som ger dig ett snyggt och långsiktigt hållbart resultat. Dessutom blir det mycket billigare med ROT-avdraget. Lämna en förfrågan nedanför så får du upp till fem offerter inom kort. Det är helt gratis och inte bindande.

Bygg, renovering och badrum


Vi är mer än bara en målerifirma i Stockholm och erbjuder dig hjälp med i stort sett allt inom både måleri, bygg, el och badrum. Vårt arbete är alltid effektivt; vår kunskap och erfarenhet gör att vi jobbar snabbt men lämnar inga viktiga detaljer åt slumpen. Vi går in i varje projekt, oavsett storlek, med samma engagemang och energi och gör allt vi kan för att leva upp till både kundens och våra egna högt ställda krav. 

Några av de måleritjänster vi kan hjälpa dig med är målning av tak och väggar, på både in – och utsida. Det spelar ingen roll om det är ommålning eller målning från grunden, vi löser det åt er vilket som. Vi kan även hjälpa till med att fräscha upp era väggar genom att sätta upp nya tapeter. Är du i akut behov av snabb hjälp av våra målare kan du alltid höra av dig på telefon: 073-8509296 för att se om vi har möjlighet att åka ut direkt. 

Vi hjälper dig genom hela processen

Varför anlita Stockholm miljö Bygg & Design?

Genom ett nära samarbete med ledande materialleverantörer ser vi till att du får de material som passar ditt hem och din inredning. Våra hantverkare ger dig precis den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om installation av nya golv eller renovering av äldre golv. Arbetet är inte slutfört förrän vi har överträffat kundens förhoppningar!

Vi visar med glädje och stolthet upp tidigare referenser. 

KONTAKTA OSS NU !
och får ett offert till ditt projekt