Microcement / betonglook


Vi kan hjälpa dig med en totalrenovering som garanterat blir en värdehöjare för din bostad. Vare sig det handlar om målning, tapetsering, snickerier, plattsättning eller, såklart, golvslipning och golvläggning, har vi skickliga och erfarna hantverkare som är redo att hugga i.
Välkomna att besöka vårt showroom eller på vår instagram  för att hitta inspiration om ni vill göra om ert hem.

Microcement är en blandning av speciellt cement, utvalda mineraler, akrylhartser, pigment och andra komponenter för att få mer motståndskraft och kvalitet på att vara vattentätt. 

Microcement är en mycket dekorativ beläggning med en liten tjocklek med 2-3 mm. Den kan appliceras på väggar, golv och tak både inomhus och utomhus. Den kan appliceras direkt nästan på alla underlag som kakel, klinkers, betong, flytspackel, gipskivor, sten, laminat, mm. Vi har flera olika typer av microcement som ger olika struktur och applikationsmetoder gör att resultatet liknar glatt eller polerad cement, med flera toner som liknar flera typer av marmor.

Det blir en unik, stilren och exklusivt utseende. Vi har ett brett utbud av färger, texturer, ytbehandlingar och användningsområde.

Texturer: Grov, medium och fin.
Ytbehandlingar: Matt, satin och glans.

Vi kan vägleda dig för att kunna välja vad som passar bäst för just ditt hem 

Kontakta oss för plastsbesök